Russische televisie over de toenemende druk op de demente Amerikaanse president

russische-televisie-over-de-toenemende-druk-op-de-demente-amerikaanse-president

29-08-21 10: 22: 00,

De kritiek op de Amerikaanse president Biden neemt in de VS steeds meer toe, terwijl Joe Biden door de Duitse media nog steeds wordt verheerlijkt als een redder. Een verslag van een correspondent op de Russische televisie laat zien hoe groot de druk op Biden is geworden.

De opiniepeilingen van de Amerikaanse president Biden zijn niet alleen gedaald sinds het fiasco in Afghanistan. De situatie Corona, de economische problemen, de recordinflatie en de migrantencrisis aan de Mexicaanse grens drukken de peilingscijfers van Biden, en wanneer men het vanuit een Lichht-perspectief bekijkt, heeft Biden aan de creditzijde niets in te brengen.

De Russische televisie heeft de politieke stemming in de VS weergegeven in een verslag van een correspondent, en zoals altijd verbergt de Russische televisie niet de slechte mentale toestand van de president van de VS, die op persconferenties alleen journalisten aan het woord laat die hun vragen van tevoren hebben ingediend en voor wier antwoorden Biden spiekbriefjes bij zich heeft. Toen Biden weer eens zelf het woord gaf aan een journalist, werkte dat prompt averechts,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: