‘Sleepy Joe’ trending op Twitter nadat het lijkt alsof Biden in slaap valt tijdens bezoek Israëlische premier

‘sleepy-joe’-trending-op-twitter-nadat-het-lijkt-alsof-biden-in-slaap-valt-tijdens-bezoek-israelische-premier

30-08-21 04:30:00,

Homepagina » Mens en Dier » ‘Sleepy Joe’ trending op Twitter nadat het lijkt alsof Biden in slaap valt tijdens bezoek Israëlische premier

Foto: Joe Biden en Naftali Bennett (The White House CC0)

in Mens en Dier 30 augustus 2021 18:30

Vrijdag werden de banden tussen de Verenigde Staten en Israël nog eens aangehaald bij een bezoek van premier Naftali Bennett aan het Witte Huis. President Joe Biden zei na de ontmoeting dat ‘de VS er altijd zijn voor Israël’.

De eerste ontmoeting van Bennett met Biden werd een dag uitgesteld vanwege de aanslag bij het vliegveld van de Afghaanse hoofdstad Kabul. Het tweetal sprak onder andere over Iran en het conflict tussen de Israëliërs en Palestijnen.

‘Sleepy Joe’ was trending op Twitter in de VS nadat het leek alsof de Amerikaanse president in slaap viel tijdens een gesprek met Bennett.Bordkartonnen versie

In het filmpje zit Biden nagenoeg roerloos in zijn stoel terwijl de Israëlische premier praat over het ‘toevoegen van een nieuw hoofdstuk aan het prachtige verhaal over de vriendschap tussen onze twee landen’.

Eén iemand stelde voor om de president te vervangen door een bordkartonnen versie en een cassetterecorder. Een ander reageerde dat Trump de bijnaam ‘Sleepy Joe’ goed heeft gekozen.

Al snel schoten de media de president te hulp. Journalist Lois Romano van Politico en de Washington Post twitterde dat ‘hij niet in slaap was gevallen’ en CNN-verslaggever Daniel Dale deed verhalen over een slapende Biden af als ‘onzin’.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: