Veel van de slachtoffers stierven niet door de bom, maar door kogels afgevuurd door Amerikaanse soldaten

veel-van-de-slachtoffers-stierven-niet-door-de-bom,-maar-door-kogels-afgevuurd-door-amerikaanse-soldaten

30-08-21 09: 05: 00,

Getuigen en artsen in Kaboel melden dat Amerikaanse soldaten wild op de menigte hebben geschoten na de explosie op de luchthaven en dat veel slachtoffers niet het slachtoffer zijn geworden van de bomaanslag maar van het geweervuur van het Amerikaanse leger.

Reeds op zondag vertaalde ik een verslag van een Russische televisiecorrespondent waarin stond dat Amerikaanse soldaten wild in paniek op de luchthaven van Kaboel schoten na de bomexplosie. Deze berichten zijn nu bevestigd.

De Russische televisie heeft een correspondent in Kaboel die zich blijkbaar vrij in de stad kan bewegen en dagelijks verscheidene correspondentiereportages uitzendt. Op maandag bevestigde hij berichten dat Amerikaanse soldaten in paniek op de menigte hadden geschoten na de afschuwelijke explosies op de luchthaven van Kabul:

“Er is gebleken dat een aanzienlijk deel van de slachtoffers van de terroristische aanslag op 26. August werden gedood en gewond door geweervuur van het Amerikaanse leger.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: