Waarom heeft Canada, met een bevolking van 37 miljoen, meer dan 293 miljoen vaccindoses tegen Covid besteld?

waarom-heeft-canada,-met-een-bevolking-van-37-miljoen,-meer-dan-293-miljoen-vaccindoses-tegen-covid-besteld?

30-08-21 05: 45: 00,

Zwitserland heeft zich ook verzekerd van meer dan 33 miljoen vaccindoses door 2023 en is van plan nog meer te kopen. Zwitserland telt momenteel ongeveer 8 miljoen inwoners. Iedereen kan zelf wel bedenken waar het terecht komt.

De Canadese regering heeft zojuist 293 miljoen extra doses van het coronavirus-vaccin besteld, ook al heeft het hele land slechts 37 miljoen inwoners. Wat is Justin Trudeau van plan, zult u zich afvragen? Goede vraag. Wij zouden het ook graag willen weten, want blijkbaar bereidt hij zich voor om iedere Canadese burger en inwoner ten minste acht extra inentingen te geven. Naar verluidt heeft Moderna, een van de twee fabrikanten van messenger RNA (mRNA)-injecties, een contract met Canada gesloten voor de jaarlijkse levering van 20 miljoen doses van haar experimentele vaccin voor de jaren 2022, 2023 en 2024. Dit komt neer op 60 miljoen doses in de komende jaren met de optie om indien nodig nog eens 15 miljoen doses te leveren. “Geen slechte deal voor een product,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: