Waarom ik me verkiesbaar stel voor de basispartij? Door Ernst Wolff

waarom-ik-me-verkiesbaar-stel-voor-de-basispartij?-door-ernst-wolff

30-08-21 01: 16: 00,

Een commentaar van Ernst Wolff.

Wij leven sinds anderhalf jaar in een sociale noodtoestand. Met als rechtvaardiging dat men een ziekte wilde indammen, zijn ons talrijke vrijheden ontnomen, zijn grote delen van de economie vernietigd en is onherstelbare sociale schade aangericht.

Het officiële doel, de ziekte te overwinnen, is niet bereikt. Maar in plaats daarvan hebben de genomen maatregelen de grootste herverdeling van rijkdom van beneden naar boven tot nu toe mogelijk gemaakt. Nooit eerder hebben individuen en individuele bedrijven zoveel geld en zoveel macht naar zich toe kunnen trekken als sinds maart 2020 en nooit eerder hebben de middenklassen, die de meeste banen scheppen en de hoogste belastingdruk dragen, zo’n verslechtering van hun arbeids- en levensomstandigheden moeten verduren als in de afgelopen 18 maanden.

Het is echter duidelijk dat wat we tot nu toe hebben gezien slechts het begin was.

We zijn er nu getuige van hoe de agenda van economische vernietiging,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: