We zijn nu klaar voor een aanval met grote slachtoffers

we-zijn-nu-klaar-voor-een-aanval-met-grote-slachtoffers

30-08-21 12: 21: 00,

Ten eerste wil ik een uitspraak corrigeren die ik deed over Duitsland dat een 2-weeks moratorium op de vaxx zou hebben ingesteld. Dit was gebaseerd op een video die gedeeld werd door verschillende Europese Twitter gebruikers. Het blijkt dat deze video opzettelijk misleidend is. (Waarom zou iemand zo’n nepvideo maken?)

In feite blijft Duitsland vurig pleiten voor de vaxx. Er is geen moratorium in Duitsland.

Gevechtsjournalist, Michael Yon sluit zich aan bij Steve Bannon met een verslag, via Lara Logan, dat het ministerie van Buitenlandse Zaken het moeilijker heeft gemaakt voor Amerikanen om thuis te komen uit Afghanistan, ze hebben meerdere malen toestemming geweigerd en papierwerk op het laatste moment veranderd.

Yon gelooft dat de Verenigde Staten Amerikanen via de Taliban laat lopen om ze opzettelijk te laten doden.

Hij voegt eraan toe: “Onze troepen zijn op dit moment binnen handbereik van de Taliban en ze hebben dezelfde wapens als wij en ze zijn zeer goed getraind.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: