We zijn nu klaar voor een aanval met veel slachtoffers

we-zijn-nu-klaar-voor-een-aanval-met-veel-slachtoffers

30-08-21 12: 21: 00,

Ten eerste wil ik een correctie plaatsen op een uitspraak die ik deed over Duitsland dat een 2-weeks moratorium op de vaxx zou hebben ingesteld. Dit was gebaseerd op een video die gedeeld werd door verschillende Europese Twitter gebruikers. Het blijkt dat deze video opzettelijk misleidend is. (Waarom zou iemand zo’n nepvideo maken?)

In feite blijft Duitsland vurig pleiten voor de vaxx. Er is geen moratorium in Duitsland.

Gevechtsjournalist, Michael Yon sluit zich aan bij Steve Bannon met een verslag, via Lara Logan, dat het ministerie van Buitenlandse Zaken het moeilijker heeft gemaakt voor Amerikanen om thuis te komen uit Afghanistan, ze hebben meerdere malen toestemming geweigerd en papierwerk op het laatste moment veranderd.

Yon gelooft dat de Verenigde Staten Amerikanen door de Taliban sluizen om ze opzettelijk te laten doden.

“Onze troepen zijn op dit moment binnen handbereik van de Taliban en ze hebben dezelfde wapens als wij en ze zijn zeer goed getraind,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: