Wie heeft er fascistische media nodig met een “linkse pers” als deze?

wie-heeft-er-fascistische-media-nodig-met-een-“linkse-pers”-als-deze?

30-08-21 05: 39: 00,

Hoe onze “progressieve” sterren en media erin slagen geen woord te zeggen over de ernstigste crisis in de geschiedenis van de mensheid.

Het doet me pijn het te zeggen, maar Caitlin Johnstone – wier werk ik vroeger hartstochtelijk verdedigde, waarbij ik haar op de korrel nam tegen de crypto-stalinisten van “Counterpunch” – is een van de vele “linksen” die blijven feesten alsof het zo is 2019.

Hetzelfde geldt voor de eindeloze rijen Noam Chomsky, The Nation, Consortium News, MoveOn, Popular Resistance, Nation of Change, Covert Action Bulletin, Naomi Klein, Tom Engelhardt en anderen die ik vroeger steunde en (in sommige gevallen) als vrienden beschouwde. Net als voor media waar ik vroeger voor schreef. Dus Caitlin houdt van haar Boomer vader voor zijn ongebreidelde woede over het bombarderen van Afghanistan, en ze houdt van ALLE Boomers voor hun vurige dissidentie – over zaken die er niet veel toe doen in dit apocalyptische moment.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: