‘Zondag komen we massaal naar de Dam om de bevrijding van de coronatirannie in te luiden’

‘zondag-komen-we-massaal-naar-de-dam-om-de-bevrijding-van-de-coronatirannie-in-te-luiden’

30-08-21 01:00:00,

Homepagina » Binnenland » ‘Zondag komen we massaal naar de Dam om de bevrijding van de coronatirannie in te luiden’

Foto: Coronademonstratie in Amsterdam (BAMCorp CC BY-SA 2.0)

in Binnenland 30 augustus 2021 15:00

Onder de slogan Samen voor Nederland komen 5 september ruim 60 organisaties bijeen op de Dam in Amsterdam om te demonstreren tegen het coronabeleid. Michel Reijinga, oprichter van de organisatie Nederland in Verzet, is één van de initiatiefnemers van dit grootse project.

“Het volk laat zich horen en zien. Wij strijden voor ons Nederland. Het beleid van kabinet Rutte & Co. moet gestopt worden. Wanneer? Nu! Kom op 5 september naar Amsterdam. Overtuig iedereen om mee te komen. Eerstelingen, ervaren rotten, ongevaccineerden én gevaccineerden, jong en oud. Voor vrijheid. Nu!” schrijft Reijinga op zijn website. Hij hoopt op meer dan 50.000 aanwezigen.

Dan komen we toch!

“Zondag aanstaande komende we MASSAAL naar de Dam om de bevrijding van de coronatirannie in te luiden,” schrijft Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) op social media. “En als het regime nu wéér misbruik maakt van de bevoegdheid om de manifestatie te verbieden (wegens ‘volksgezondheid’) …DAN KOMEN WE TOCH!”

“Ik ben er sowieso bij,” stelt FVD-voorman Thierry Baudet. Hij verwijst naar een stuk van Twitter-persoonlijkheid en dichter Jan Bennink getiteld ‘Als we onze vrijheidsstrijd willen winnen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: