Zwitserland in de Corona zwendel

zwitserland-in-de-corona-zwendel

30-08-21 10: 32: 00,

Hoe de politiek en de media de bevolking misleiden.

( Opmerking : Deactiveer automatische vertaling in geval van taalfouten.)

De gegevens uit Israël en Engeland hebben het voor de langste tijd aangetoond : De bescherming van de Corona vaccinatie tegen en overdracht van infectie vervaagt na slechts een paar weken en zelfs de bescherming tegen ernstige ziekte duurt slechts een paar maanden . Vaccinatiecertificaten en verplichte vaccinatie zijn daarom medisch en epidemiologisch absurd of zelfs contraproductief.

In het bijzonder blijkt uit internationale gegevens dat de bescherming tegen infectie en transmissie door vaccinatie binnen enkele maanden daalt tot 0%, terwijl de bescherming tegen ernstige ziekte daalt van meer dan 95 % tot minder dan 50 %. De reden hiervoor is het gebrek aan mucosale immuniteit bij gevaccineerden, sneller dan verwacht dalende antilichaamspiegels evenals nieuwe de delta-variant.

Daarom zijn van alle “3G” – in tegenstelling tot de prijsverklaring van de politiek-media – de gevaccineerden verreweg de meest risicovolle groep ,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: