30 jaar na de val van het communisme, biedt Poetin een alternatief voor het globalisme. Dat is waarom onze heersende klasse hem haat, door Wayne Allensworth

30-jaar-na-de-val-van-het-communisme,-biedt-poetin-een-alternatief-voor-het-globalisme.-dat-is-waarom-onze-heersende-klasse-hem-haat,-door-wayne-allensworth

31-08-21 04: 20: 00,

Deze maand is het dertig jaar geleden dat communistische hardliners in de Sovjet-Unie de âAugust Coupâ tegen Michail Gorbatsjovâs hervormingsgezinde regering lanceerden. Deze mislukte en in plaats daarvan werd de Communistische Partij zelf onderdrukt, na 74 jaren van totalitaire macht. Hopelijk zal de huidige communistische staatsgreep in de VS op dezelfde manier mislukken âmaar het is de moeite waard om te onderzoeken waarom ons bestuurlijke globalistische regime dat het mogelijk maakt een haat tegen de huidige heerser in Rusland, president Vladimir Poetin, blijft koesteren die even intens als onverklaarbaar lijkt.

Van “Russiagate” tot beschuldigingen dat anti-globalisten voor Poetin spelen, de schrille beschuldigingen dat Rusland achter elke snode activiteit zit die de global managers kunnen bedenken, tot de vergelijkingen van Poetin met Hitlerâ¦Op en op het spoor van haat gaat het maar door, want angst zit erachter.

Om de obsessieve angst en afkeer van Poetin’s Rusland te begrijpen is een historisch geheugen nodig,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: