Absolute macht is geen Covid veiligheidsnet

absolute-macht-is-geen-covid-veiligheidsnet

31-08-21 05: 39: 00,

Sinds het begin van de Covid 19 pandemie hebben voorstanders van lockdown zich herhaaldelijk beroepen op “wetenschap en gegevens” om elk door politici opgelegd bevel te rechtvaardigen. De harde feiten hebben onlangs aangetoond dat noch vaccins noch gezichtsmaskers een betrouwbare bescherming tegen het virus bieden. Maar geen enkel bewijs, hoe goed ook, heeft tot nu toe het geloof in de magie van de absolute macht aan het wankelen gebracht.

Het beleid van de Covids ontaardt steeds meer in het equivalent van het offeren van maagden om boze virusgoden gunstig te stemmen. In Nieuw-Zeeland werd dinsdag een landelijke lockdown afgekondigd als reactie op één enkel geval van coviditeit in de hoofdstad. Premier Jacinda Ardern instrueerde haar ingesloten burgers: “Kom niet bijeen, praat niet met je buren. Blijf alsjeblieft in je luchtbel.” Ardern verklaarde dat “ons aan deze regels houden en ervoor zorgen dat we alles doen wat in ons vermogen ligt om ze uit te roeien, op dit moment nog steeds de beste strategie ter wereld is” Ardern verwaardigde zich niet te verklaren,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: