Advocaat confronteert GGD bij prikbus in Friesland: ‘Hier wordt een ernstig misdrijf gepleegd’

advocaat-confronteert-ggd-bij-prikbus-in-friesland:-‘hier-wordt-een-ernstig-misdrijf-gepleegd’

31-08-21 01:00:00,

Homepagina » Binnenland » Advocaat confronteert GGD bij prikbus in Friesland: ‘Hier wordt een ernstig misdrijf gepleegd’

Foto: Arno van Kessel en Maaike Brandsma van Artsen voor Waarheid (Videostill BitChute)

in Binnenland 31 augustus 2021 15:00

In Friesland verschijnen de eerste prikbussen bij scholen om leerlingen en medewerkers te vaccineren tegen corona. Bij ROC Friese Poort in Drachten werd maandag gedemonstreerd tegen de komst van de prikbus.

Drie vrouwen hielden op de campus een spandoek omhoog met daarop de tekst ‘Rutte, blijf met je poten van onze kinderen af’. Ook gingen een advocaat en een arts het schoolgebouw binnen, waar op dat moment een voorlichting over de vaccinatie gaande was. Volgens de Leeuwarder Courant gaat het om advocaat Arno van Kessel en huisarts Elke de Klerk van Artsen voor Waarheid. De school zegt aangifte te hebben gedaan.

Van Kessel bezorgde ook het mobiele prikteam van de GGD in Opeinde een harde landing. Hij vroeg het team of ze ‘wel eens van de Neurenbergcode hebben gehoord’. De meeste mensen liepen weg of reageerden niet, waarna de advocaat zei: “Jullie hebben nooit van de Neurenbergcode gehoord? Jullie plegen waarschijnlijk ernstige misdrijven.”

Kijk! Zo moet dat dus kennelijk!
Mooi werk!

ADVOCAAT ARNO KESSEL CONFRONTEERT GGD BIJ DE PRIKBUShttps://t.co/mahdZSGT2k pic.twitter.com/AyHr5Wm1iZ

— Wim (@Wim04789402) August 30,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: