Afghanistan als voorwendsel voor een Harris regering?

afghanistan-als-voorwendsel-voor-een-harris-regering?

31-08-21 01: 14: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

De afgelopen twee weken heeft de wereld met onheilspellende afschuw gekeken naar emotieve taferelen van Afghanen die zich wanhopig vastklampten aan vertrekkende Amerikaanse gevechtsvliegtuigen in een poging te ontsnappen aan het naderende Taliban-bewind, nu de door Washington geleide bezetting van de natie in het Midden-Oosten na 20 jaren ten einde loopt; een situatie die nog is verergerd door de zelfmoordaanslag van donderdag op de luchthaven van Kabul, waarbij 169 Afghaanse burgers en 13 leden van de Amerikaanse bezettingstroepen om het leven zijn gekomen, en die vervolgens is opgeëist door de tot dan toe weinig bekende groepering ISIS-K (Khorasan), de Afghaanse tak van het ruimere salafistische netwerk dat hoofdzakelijk in Irak en Syrië is gevestigd.

In een voor het Midden-Oosten ongebruikelijke wending van gebeurtenissen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: