Altijd weer een oorlog: Amerika en Israël samen tegen Iran

altijd-weer-een-oorlog:-amerika-en-israel-samen-tegen-iran

31-08-21 02: 45: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina (Desktopversie) te activeren.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Afghanistan is nog niet echt geschiedenis, want er zullen nog heel wat laatste aanpassingen op het terrein plaatsvinden, evenals de gebruikelijke Vietnam-syndroom woordenoorlog die onvermijdelijk volgt op de zoveelste door Amerika veroorzaakte buitenlandse catastrofe. Maar de beschuldigingen zullen nergens toe leiden, want er is zeker genoeg modder om aan te kleven op beide grote politieke partijen die van Washington hun thuis maken, en geen van beide wil zodanig in verlegenheid worden gebracht dat iemand daadwerkelijk verandering zal eisen.

Wat Afghanistan zelf betreft, herinner ik me vaak te horen van een CIA-vriend van me die diende als het laatste hoofd van het station in Kaboel in de 1970s voordat het begin van de Mujaheddin-opstand tegen de marxistisch-leninistische regering die toen aan de macht was, uiteindelijk de VS-ambassade dwong te sluiten.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: