Architects & Engineers for 9/11 Truth eert het leven en activisme van Ed Asner

architects-&-engineers-for-9/11-truth-eert-het-leven-en-activisme-van-ed-asner

31-08-21 08: 37: 00,

Voor een groot deel van de wereld was Ed Asner een geliefd acteur. Voor degenen die zich inzetten om de waarheid over 9/11 aan het licht te brengen, was hij een moedige activist die opkwam voor waar hij in geloofde zonder zich zorgen te maken of het zijn carrière zou schaden.

Asner overleed zondag in zijn huis in Tarzana, Californië. Hij was 91.

Een lange tijd supporter van Architects & Engineers for 9/11 Truth, Asner verscheen in twee van de films van de organisatie, als gastheer van Solving the Mystery of WTC 7 in 2011 en als verteller van de meest recente documentaire van de organisatie, SEVEN, in 2020. Hij zat ook in de raad van bestuur van het Lawyers’ Committee for 9/11 Inquiry.

Als acteur voelde Asner zich even goed thuis in komedie als in drama. In feite begon zijn meest iconische karakter, Lou Grant, in The Mary Tyler Moore Show,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: