Australië bewijst dat de nachtmerrie van het “nieuwe normaal” nooit zal eindigen… als we niet terugvechten

australie-bewijst-dat-de-nachtmerrie-van-het-“nieuwe-normaal”-nooit-zal-eindigen…-als-we-niet-terugvechten

31-08-21 11:53:00,

Australië lijdt onder de meest brute aanval op de fundamentele rechten en vrijheden die het sinds zijn geboorte als onafhankelijke staat heeft gekend. Het is een spookmaatschappij. Er zijn geen huwelijken. Er zijn geen religieuze diensten. Mondkapjes zijn overal verplicht voor iedereen, schrijft Mpr21.info.

Steden zijn volledig afgesloten en onderworpen aan avondklokken. Het is niet mogelijk om van de ene deelstaat naar de andere te reizen, laat staan het land te verlaten. Het is zelfs niet mogelijk om meer dan vijf kilometer van huis te gaan. Je mag niet naar buiten na 9 uur ’s avonds of voor 5 uur ’s morgens. Het leger heeft wegversperringen opgericht in de straten.

Het leger heeft wegcontroleposten opgericht om de papieren van reizigers te controleren en na te gaan of zij zijn ingeënt. De politie valt winkels zonder vergunning binnen en beboet de eigenaars, of gaat van deur tot deur om te controleren of er niemand is.

Ongevaccineerden wordt verteld dat ze hun huizen niet mogen verlaten. Degenen die positief testen op het coronavirus krijgen het tegenovergestelde te horen: zij worden gedwongen hun huis te verlaten om in “quarantainehotels” te verblijven. Zij weten niet wanneer zij naar hun families zullen kunnen terugkeren.

De regering raadt aan niet met de buren te praten, niet te gaan winkelen, niet op internet te bestellen en geen mondkapje af te zetten, zelfs niet een slokje water te nemen.

De politie verzamelt duizenden kinderen in stadions, zonder hun ouders, voor massale “vrijwillige” vaccinaties.

Overheidsmededelingen zijn vastgespijkerd aan de deuren van de huizen van degenen die in quarantaine zijn geïsoleerd. Ongeoorloofde demonstraties zijn verboden en als je er een organiseert riskeer je een gevangenisstraf van 8 maanden.

Er is geen waanidee waaraan de Australische regering zich niet heeft overgegeven, en elke dag moet de televisie een “deskundige” voor de camera’s zetten om met een of ander sanitair voorwendsel te komen, dat inmiddels absoluut grotesk klinkt. Het nieuwe normaal is aangebroken.

“We zullen moeten blijven leven met een zekere mate van beperking”, zeggen zij, zelfs wanneer meer dan 80% van de bevolking volledig is gevaccineerd. Zelfs als er geen “positieve gevallen” zijn, moeten mondkapjes en sociale afstand bewaard blijven.

Nu hebben de ” deskundigen” hun toon veranderd.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: