Ben Rhodes’ boek bewijst leugens van Obama-ambtenaren, en zijn eigen leugens, over Edward Snowden en Rusland

ben-rhodes’-boek-bewijst-leugens-van-obama-ambtenaren,-en-zijn-eigen-leugens,-over-edward-snowden-en-rusland

31-08-21 09: 27: 00, Ben Rhodes, toenmalig plaatsvervangend nationaal veiligheidsadviseur van de Amerikaanse president Barack Obama, spreekt over de aanstaande reis van de president naar Cuba tijdens een dagelijkse persbriefing in het Witte Huis februari 18, 2016 in Washington, DC. (Foto: BRENDAN SMIALOWSKI/AFP via Getty Images)

Sinds Edward Snowden asiel kreeg van Rusland in 2013, hebben Obama-functionarissen zijn motieven en patriottisme herhaaldelijk verguisd door te wijzen op zijn “keuze” om zich daar te vestigen. Het is al lang duidelijk dat dit verhaal een leugen was: Snowden was, na een ontmoeting met journalisten in Hong Kong, alleen van plan om via Moskou en vervolgens Havana te reizen op weg naar asielaanvraag in Latijns-Amerika. Hij werd opzettelijk verhinderd om Rusland te verlaten – gevangen op de luchthaven van Moskou – door dezelfde Obama ambtenaren die vervolgens zijn aanwezigheid daar cynisch bewapenden om te impliceren dat hij een burgerlijke-vrijheden hypocriet was omdat hij “koos” om in zo’n repressief land te leven of,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: