De NWO in een vergeefse eindspurt: Een “pandemie” alleen is niet meer genoeg

de-nwo-in-een-vergeefse-eindspurt:-een-“pandemie”-alleen-is-niet-meer-genoeg

31-08-21 09: 46: 00, Weather Warfare as Booster- or: The Insane’s Desperate War on Humanity and the Climate

Hybrid Warfare: The Planned Destruction of Civilisation Enwards the Decisive and Possibly Final Round.

Terwijl het synthetische oorlogsfront tegen de mensheid achter de media façade, rond een kunstmatig gecreëerde hysterie en een onzichtbare vijand, genaamd “Corona”, diepe scheuren door verzekerde kennis, globalistische wereldterroristen en hun corrupte handlangers verleggen hun aandacht en actievermogen naar bijbels geënsceneerde weerterreur en door de media veroorzaakte klimaathysterie.

Voor het conglomeraat van krankzinnige psychopaten met fantasieën van almacht en hun humanoïde parasieten in alle lagen van de samenleving is geen middel duur en wreed genoeg om, in de huidige staat van beschaving, de situatie te verergeren door verdere oorlogshandelingen om de chaos teweeg te brengen die zij hebben gepland. Op een keer,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: