De oplichterij-bedrog-foutenbestrijdings-Organisatie (STIKO) in Duizend Moeilijkheden

de-oplichterij-bedrog-foutenbestrijdings-organisatie-(stiko)-in-duizend-moeilijkheden

31-08-21 03: 00: 00,

Enkele weken geleden werd Thomas Mertens een soort Robin Hood van kinderbeschermers en critici van de mRNA-spuitcampagne. De voorzitter van de STIKO (Permanente Commissie voor Vaccinatie) heeft namelijk pertinent geweigerd aan te bevelen dat ook kinderen in het genetische massa-experiment moeten worden opgenomen. Aanvankelijk leek dit logisch: kinderen worden bijna nooit ernstig ziek van de ziekte Covid-19, dus zou het geen zin hebben hun werkzame stoffen te geven die alleen in het onwaarschijnlijke geval van een ziekte de symptomen zouden moeten verlichten, maar verder geen effect hebben – behalve ernstige “bijwerkingen” en onbekende gevolgen op lange termijn.

Daarvoor moest Mertens zich als voorzitter van een soort bowlingclub, als amateur,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: