De ramp in Afghanistan is erger dan de val van Zuid-Vietnam

de-ramp-in-afghanistan-is-erger-dan-de-val-van-zuid-vietnam

31-08-21 02: 29: 00,

Net toen je dacht dat het niet erger kon, bereiken ons nu geloofwaardige berichten dat groepen Amerikanen de afgelopen 72 uren de toegang tot het vliegveld van Kabul is ontzegd.

Lara Logan, een bekende onderzoeksjournalist, twitterde zaterdag: “De meeste Amerikanen begrijpen niet wat er in Kabul gebeurt – het is al de hele nacht aan de gang. Amerikaanse burgers vechten zich een weg door de vijandelijke linies om op het vliegveld te komen. Als ze de soldaten van de 82. [Airborne] aan de poort, worden velen afgewezen en teruggestuurd naar de Taliban.”

Als je denkt dat president Joe Biden de 82nd Airborne naar Kabul stuurde om ervoor te zorgen dat alle Amerikanen geëvacueerd werden, heb je het mis. De overgrote meerderheid van de evacuees zijn Afghanen, en nu worden Amerikanen achtergelaten. Zoals Logan zelf later tweette: “Het enige dat tussen deze Amerikanen en hun veiligheid/thuis staat is de Amerikaanse regering en het leger.”

Logan’s rapport werd onafhankelijk bevestigd door Texas Congreslid Ronny Jackson,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: