De Verenigde Naties en Westerse regeringen bekrachtigen schokkende vaccinmandaten, die de integriteit en autonomie van het menselijk lichaam schenden

de-verenigde-naties-en-westerse-regeringen-bekrachtigen-schokkende-vaccinmandaten,-die-de-integriteit-en-autonomie-van-het-menselijk-lichaam-schenden

31-08-21 05: 37: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina (Desktopversie) te activeren.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Augustus 25, 2021 meer dan drieduizend ziekenhuis werknemers, sanitaire voorzieningen werknemers, MTA-werknemers, leraren, kunstenaars en politie verzamelden zich bij het stadhuis van New York om te protesteren tegen het mandaat voor Covid-19 vaccin, waarvan bewezen is dat het onveilig is, met vele afschuwelijke lange-termijn “bijwerkingen” van het vaccin, meerdere sterfgevallen, dodelijke, vaak chronische hartschade, een “vaccin” waarvan gevreesd wordt dat het zowel het DNA van de gevaccineerden verandert, en zoals de toekomst zal aantonen, steriliteit kan veroorzaken. Ja, dit vaccin zal de bevolking doen afnemen.

Dit mandaat verandert de relatie tussen de staat en het individu, aangezien de slogan “geen vaccin, geen job” de broodwinning en het leven van arbeiders in de hele Verenigde Staten en alle landen bedreigt, door een vaccin te verplichten dat enorme winsten genereert voor de “Big Pharma”, die nu verzekerd is van immuniteit tegen aansprakelijkheid voor de vaak dodelijke gevolgen van het vaccin.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: