De WHO publiceert een handleiding voor de invoering van digitale vaccinatiecertificaten, gefinancierd door Gates en Rockefeller

de-who-publiceert-een-handleiding-voor-de-invoering-van-digitale-vaccinatiecertificaten,-gefinancierd-door-gates-en-rockefeller

31-08-21 11: 16: 00,

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft een gids voor landen en partners gepubliceerd over de invoering van digitale vaccinatiecertificaten. Het is getiteld “Digitale documentatie van COVID-19-certificaten: vaccinatiestatus”: Vaccinatiestatus) en werd onder meer gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation en de Rockefeller Foundation, alsmede door de regering van Estland en de staat Koeweit.

In het WHO-document wordt ingegaan op de technische vereisten voor de ontwikkeling van digitale informatiesystemen die “digitale certificaten van vaccinatiestatus” kunnen verstrekken. In het document wordt ook uiteengezet hoe dergelijke systemen kunnen worden geïmplementeerd.

Het wordt echt allemaal geïmplementeerd zoals we voorspelden.

Henrik Palmgren van Red Ice TV wijst erop dat het om een op blockchain gebaseerd systeem gaat. “Dit zal worden gebruikt om in elk land een vaccinatiepaspoort in te voeren,” voegt hij eraan toe.

“Het wordt echt allemaal uitgevoerd precies zoals we hadden voorspeld.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: