Der Spiegel meldt dat Rusland online media vernietigt – Wat zit erachter?

der-spiegel-meldt-dat-rusland-online-media-vernietigt-–-wat-zit-erachter?

31-08-21 08: 25: 00,

“Online media worden een voor een vernietigd” meldt Spiegel over Rusland, onder verwijzing naar Reporters zonder Grenzen. Laten we eens wat beter kijken.

Lezers van Anti-Spiegel kennen Christina Hebel en haar sterke verhalen al. Het brutaalste geval tot nu toe was toen zij zo schaamteloos loog dat Der Spiegel het artikel een paar uur nadat ik de leugens aan het licht had gebracht, stilletjes moest herschrijven. De details zijn hier te vinden . Nu heeft ze een ander “meesterwerk” afgeleverd, dat we van naderbij zullen bekijken.

Het Spiegel-artikel van mevrouw Hebel verscheen onder de kop “Klappen voor de persvrijheid in Rusland – “Online media worden één voor één vernietigd”” en de inleiding luidde:

“Rusland heeft de censuur op het internet in de aanloop naar de Doema-verkiezingen opnieuw massaal uitgebreid. Het Kremlin toont zich bijzonder hardvochtig tegenover online journalisten, zo blijkt uit een nieuw rapport.”

Censuur betekent

” Lees verder

%d bloggers liken dit: