Evacuatie in Afghanistan: de regering liegt tegen het publiek

evacuatie-in-afghanistan:-de-regering-liegt-tegen-het-publiek

31-08-21 11: 58: 00,

Het drama in Afghanistan gaat door. Plaatselijke personeelsleden die voor Duitse stichtingen of de EU-Commissie hebben gewerkt, vrezen voor hun leven omdat zij Afghanistan niet uit kunnen komen. Axel Kühne, die 2004 als technicus in Afghanistan is geweest en nog steeds verbonden is met het land en zijn bevolking, heeft zich aangesloten bij een particulier georganiseerde, internationale groep van mensen die in Afghanistan hebben gewerkt, die goed in een netwerk is opgenomen en op particuliere basis probeert plaatselijk personeel het land uit te krijgen. In het NachDenkSeiten interview uit hij scherpe kritiek op de Duitse regering. Door Marcus Klöckner.

Mijnheer Kühne, u bent zelf in Afghanistan geweest en bent nog steeds verbonden met mensen die daar wonen. Hoe beoordeelt u het optreden van de Duitse regering en de Duitse autoriteiten met betrekking tot de evacuatiemaatregelen?

Evacuatiemaatregelen? Welke evacuatiemaatregelen? In tegenstelling tot alle stellige verzekeringen van een onbewogen kanselier, is er geen evacuatie van de lokale troepen en niet bij gebrek aan gelegenheid.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: