Het “Schmuddel Magazine

het-“schmuddel-magazine

31-08-21 03: 00: 00,

Eigenlijk wilde ik niet dieper op dit onderwerp ingaan, maar het is duidelijk dat het aan de orde moet komen omdat sommige mensen het Rubikon-platform in een hoek duwen waar het gewoon niet kan staan. De communicatiewetenschapper Michael Meyen, wiens “geval” we in hoofdstuk 13 hebben behandeld, werd ook blootgesteld aan aanvallen omdat hij schrijft voor Rubikon. In zijn recente boek The Propaganda Matrix staat:

“Dit pamflet gaat ook over mij: ‘De organisator Michael Meyen gaf een interview aan de cross-front activist Ken Jebsen en schrijft ook voor het cross-front medium Rubikon'” (1).

Meyen komt tot de conclusie dat het “project Rubikon“, dat men eerder zou kunnen omschrijven met termen als “links”, “emancipatorisch”, “overheersingskritisch” of “verlicht”, een soort “no-go area” is geworden voor al wie “hoopt op een carrière in de staat, in de politiek of in de wetenschap”.

Hoe triest dat auteurs van een inderdaad zeer ongemakkelijk, eigenzinnig medium als Rubikon soms het slachtoffer worden van de ergste laster. Maar men kan zich hiertegen gelukkig juridisch verdedigen.

Rubikon, velen schijnen dit niet begrepen te hebben,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: