Kabul is geen Saigon. Afghanistan: Drugshandel en Belt and Road

kabul-is-geen-saigon.-afghanistan:-drugshandel-en-belt-and-road

31-08-21 02: 44: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina (Desktopversie) te activeren.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Alle vlaggen hangen halfstok in de VS van A. De oorzaak zijn de 13 Amerikaanse soldaten die zijn gedood bij deze enorme zelfmoordaanslag buiten Hamid Karzai International Airport in Kabul op donderdag, 26 augustus.

Zoals het er nu voorstaat, werden minstens 150 mensen – Afghanen, waaronder minstens 30 Taliban – plus 13 Amerikaanse militairen – gedood en minstens 1,300 gewond, volgens het Afghaanse ministerie van Volksgezondheid.

De Islamitische Staat (ISIS) eiste de verantwoordelijkheid voor de bomaanslag op via Amaq Media, het officiële nieuwsagentschap van Islamitische Staat (ISIS). De daders, aldus het bericht, waren leden van de ISIS-Khorasan,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: