Ken je iemand die een covid “variant” heeft opgelopen? Geef de gevaccineerden de schuld

ken-je-iemand-die-een-covid-“variant”-heeft-opgelopen?-geef-de-gevaccineerden-de-schuld

31-08-21 09:01:00,

Terwijl mensen zich blijven laten “inenten” tegen het coronavirus, ontstaan er steeds meer nieuwe “varianten” waarvoor Big Pharma al plannen heeft om nieuwe “vaccins” als “remedie” te lanceren, bericht Ethan Huff.

Pfizer CEO Albert Bourla vertelde Fox News onlangs dat zijn bedrijf een systeem heeft opgezet dat in staat is om elke 45 dagen een nieuwe variant-specifieke prik te maken, wat een eindeloze winststroom oplevert voor de farmaceutische gigant.

“Elke keer dat er een variant opduikt in de wereld, krijgen onze wetenschappers die in handen. En ze onderzoeken of deze variant aan de bescherming van ons vaccin kan ontsnappen.” pochte Bourla.

Volgens Bourla is geen van de bestaande bekende varianten, inclusief “Delta”, in staat om aan het Pfizer-vaccin te ontsnappen (let op: deze bewering wordt niet door enige wetenschap ondersteund).

Ondertussen waarschuwen deskundigen dat een constante stroom van nieuwe injecties voor elke nieuwe variant die opduikt, alleen maar meer en meer varianten zal blijven creëren.

Dit is natuurlijk geweldig voor Big Pharma om geld te verdienen, maar verschrikkelijk voor de volksgezondheid, die systematisch wordt vernietigd in de naam van de “wetenschap”.

Elke keer dat iemand wordt geprikt met een van de “Operation Warp Speed” injecties, neemt de kans op het ontstaan van een mutatie toe. Daarom zien we nu een nieuwe “golf” van infecties, vooral in de meest gevaccineerde landen.

“Er zijn duidelijk bronnen van informatie die suggereren dat zodra we beginnen met vaccineren en we meer dan 25 procent van de bevolking gevaccineerd krijgen, we een van de varianten die op de achtergrond aanwezig is zullen laten ontstaan omdat het resistent is tegen het vaccin,” waarschuwt Dr. Peter McCullough, die gecertificeerd is in interne geneeskunde, cardiovasculaire ziekten en klinische lipidologie.

“Die [theorie] is logisch. Net als bij een antibioticum, zodra we een bepaald percentage van de dekking met een antibioticum bereiken, zullen we een resistente bacterie de kans geven om verder te komen.”

Gevaccineerd worden tegen covid brengt iedereen in de samenleving in gevaar

McCullough blijft waarschuwen dat de echte “superspreiders” degenen zijn die zijn gevaccineerd en die nu wandelende ziektefabrieken zijn die coronaziektekiemen verspreiden op iedereen met wie ze in contact komen – inclusief de ongevaccineerden.

Gevaccineerde mensen vormen met andere woorden een ernstige bedreiging voor de volksgezondheid,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: