Luitenant-kolonel bij de marine neemt ontslag uit Afghanistan, belooft het hele systeem neer te halen

luitenant-kolonel-bij-de-marine-neemt-ontslag-uit-afghanistan,-belooft-het-hele-systeem-neer-te-halen

31-08-21 03: 13: 00,

Marine Luitenant Kolonel Stuart Scheller is de enige persoon die ontslagen is voor Afghanistan. Hij werd ontslagen omdat hij verantwoording eiste van zijn leiders.

Deze video is het vervolg op de eerste die viral ging. Hij kondigt zijn ontslag aan en loopt weg van 2 miljoen dollar aan pensioenbetalingen en uitkeringen, en zegt dat het geld terug moet gaan naar alle senior generaal officieren – omdat zij degenen zijn die geen baan en financiële zekerheid meer hebben als hij klaar met ze is.

Hij zegt,

“Het enige waar ik om vroeg was verantwoording van mijn senior leiders. Als er duidelijke fouten zijn gemaakt… wil ik dat de leiders verantwoording afleggen. Ik denk dat hun verantwoording meer zou doen voor dienstmensen en PTSD en worstelen met het doel dan welk ander transparant stuk papier of bericht dan ook. En dat heb ik niet gekregen.

“Voor de meer dan 2 miljoen dollar die ik potentieel zou ontvangen als pensioen voor de rest van mijn leven…denk ik dat dat geld terug zou moeten gaan naar alle hogere generale officieren,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: