Media vergissen zich in haatmisdaden – alweer, door Jared Taylor

media-vergissen-zich-in-haatmisdaden-–-alweer,-door-jared-taylor

31-08-21 04: 10: 00,

Een artikel in de Washington Post van gisteren waarschuwt dat haatmisdaden in de lift zitten:

Het aantal haatmisdrijven in de Verenigde Staten steeg in 2020 tot het hoogste niveau in 12 jaren, aangedreven door toenemende aanvallen gericht tegen zwarte en Aziatische slachtoffers, meldde de FBI maandag.

In totaal telde de federale agentschap 7,759 haatmisdrijven vorig jaar, een tumultueuze 12 maanden gekenmerkt door een wereldwijde pandemie, een verdeeldheid zaaiende presidentsverkiezingen en omwenteling in de economie.

Let op de âverdeelde presidentsverkiezingen.â

En je moet je zorgen maken: âHet totaal betekende een stijging van zes procent ten opzichte van 2019 en de meeste sinds 2008, toen 7,783 haatmisdrijven werden gemeld. . . . Het aantal gemelde haatmisdrijven is toegenomen met bijna 42 procent sinds 2014, volgens federale gegevens.â

Meer slecht nieuws:

Aanvallen gericht tegen zwarten stegen van 1,930 naar 2,755,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: