Microscopie-expert doet schokkende ontdekking: prikken bevatten grafeenoxide, parasieten, roestvrij staal

microscopie-expert-doet-schokkende-ontdekking:-prikken-bevatten-grafeenoxide,-parasieten,-roestvrij-staal

31-08-21 09:40:00,

Homepagina » Mens en Dier » Microscopie-expert doet schokkende ontdekking: prikken bevatten grafeenoxide, parasieten, roestvrij staal

Foto: Parasiet in Pfizer-vaccin (Videostill Rumble/Stew Peters Show)

in Mens en Dier 31 augustus 2021 11:40

Microscopie-expert Robert Young heeft de prikken van Pfizer, Moderna, Janssen en AstraZeneca onderzocht. Hij gebruikte daarbij onder andere een gewone microscoop, maar ook verschillende elektronenmicroscopen.

Dr. Young deed een schokkende ontdekking. Hij trof in diverse flesjes grafeenoxide aan, maar ook parasieten en verschillende metaalsoorten. De expert ontdekte daarnaast dat de nanodeeltjes in de flesjes bestaan uit koolstof, stikstof, zuurstof, aluminium, koper, ijzer en chloor.

Dodelijk voor de mens

Medisch deskundige Jane Ruby zei in de Stew Peters Show dat ze de foto van een parasiet in het Pfizer-vaccin (zie boven) ‘ongelooflijk schokkend’ vindt. Ze voegde toe dat er in therapeutisch opzicht geen reden is om parasieten toe te voegen aan vaccins. Dr. Ruby zei verder dat de parasiet op de foto dodelijk is voor de mens.

In het Janssen-vaccin trof Young een substantie aan bestaande uit onder meer roestvrij staal en grafeenoxide ‘die op magneten reageert en kan leiden tot bloedstolling’.

Geen sprake van geïnformeerde toestemming

In alle vaccins zijn vreemde stoffen aangetroffen en mensen hebben geen idee wat ze ingespoten krijgen. “Er is geen sprake van geïnformeerde toestemming,” benadrukte Ruby.

5 15 stemmen

Beoordeel dit artikel

Vind je dit artikel interessant?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: