Microscopie-expert: flesjes bevatten grafeenoxide, parasieten, roestvrij staal

microscopie-expert:-flesjes-bevatten-grafeenoxide,-parasieten,-roestvrij-staal

31-08-21 09: 14: 00,

Dr Jane Ruby voegt zich bij Stew Peters om de bevindingen van Dr Robert O Young te bespreken, gepubliceerd op 20 augustus, getiteld, “Scanning & Transmission Electron Microscopy Reveals Graphene Oxide in CoV-19 Vaccines”.

Dit rapport zou moeten worden beschouwd als een waarschuwing voor iedereen die de prik overweegt.

Dr. Young is een microscopiedeskundige die zijn bevindingen, compleet met afbeeldingen, heeft gepubliceerd na onderzoek van de inhoud van de vier openbaar beschikbare COVID-19 jabs met verschillende microscopiemethoden, waaronder fasecontrastmicroscopie, transmissie- en scanningelektronenmicroscopie en energie-dispersieve röntgenspectroscopie.

Hij stelde vast dat de injectieflacons grafeenoxide en nanodeeltjes van roestvrij staal en andere giftige metalen bevatten, waarover we al gehoord hadden, te beginnen met Dr. Ruby’s optredens bij Stew Peters begin juni.

Ze haalde papers aan gepubliceerd door het NIH over “Manipulatieve magnetische nanomedicijnen” als “de toekomst van COVID-19 pandemische therapie” en over SPIONs of Superparamagnetische IJzeroxide Nanopartikels,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: