Nieuwe gegevens uit Israël en het VK: is vaccinatie een enge mislukking? 60% van de 50-plussers die sterven aan COVID zijn dubbel gevaccineerd

nieuwe-gegevens-uit-israel-en-het-vk:-is-vaccinatie-een-enge-mislukking?-60%-van-de-50-plussers-die-sterven-aan-covid-zijn-dubbel-gevaccineerd

31-08-21 07: 55: 00,

Mercola.com

  • By 15. In augustus 2021 had 68 % van de COVID-patiënten die in het VK in het ziekenhuis werden opgenomen en ouder waren dan 50 jaar één of twee COVID-injecties gekregen. Medio augustus behoorde 59 % van de ernstige gevallen in Israël ook tot degenen die twee COVID-injecties hadden gekregen, hetgeen overeenkomt met de Britse gegevens.
  • Alleen in de categorie 50 jaar en jonger was de meerderheid, 74 %, van de Britse COVID-patiënten niet gevaccineerd. Degenen die beweren dat we in een pandemie van ongevaccineerden zitten, maken geen onderscheid tussen leeftijdsgroepen.
  • Hetzelfde geldt voor het aantal COVID-doden in het VK. Ongevaccineerden zijn alleen verantwoordelijk voor het merendeel van de sterfgevallen in de leeftijdsgroep onder 50. In de leeftijdsgroep boven 50 is de duidelijke meerderheid, 70 %, gedeeltelijk of volledig “gevaccineerd”.
  • We kunnen niet vertrouwen op Amerikaanse gegevens om ons een duidelijk idee te geven van het effect van COVID-vaccinatie,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: