Nog meer bewijs tegen het bestaan van een Corona-pandemie

nog-meer-bewijs-tegen-het-bestaan-van-een-corona-pandemie

31-08-21 05: 37: 00,

Door Carsten Leimert: Hij is hoogleraar in de rechten en heeft tevens school- en hogeschoolkennis in de wiskunde en in de natuurwetenschappen.

Bewijs dat niemand causaal aan Corona is overleden.

Aangezien ook elke 10.

Aangezien elke 10. burger Corona-positief is, maar bijna altijd gezond, d.w.z. geen Corona heeft, moet elke 10. persoon ook positief zijn onder de doden en de ernstig zieken. Dit betekent dat Corona niet de oorzaak was van hun ernstige ziekte of dood. In totaal zou 1/10 van de overledenen positief moeten zijn zonder dat Corona de oorzaak van hun dood is. Als je het aantal van deze valse gevallen aftrekt van het aantal alle geregistreerde positieve zieken en van het aantal alle geregistreerde positieve doden, dan blijft er niets over, d.w.z. er zijn geen Corona-doden en geen ernstig zieke Corona-patiënten.

Gebaseerd op een onderzoek van Statista en YouGov van 12.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: