Opzienbarende Britse gegevens vernietigen hele onderbouwing voor vaccin-push

opzienbarende-britse-gegevens-vernietigen-hele-onderbouwing-voor-vaccin-push

31-08-21 09:59:00, Dit is een absolute game-changer. De Britse regering heeft onlangs de volgende gegevens gemeld (21 augustus), weggestopt in hun rapport over zorgwekkende varianten:

Minder dan een derde van de Deltavariant sterfgevallen zijn ongevaccineerden.

Laat ik het anders zeggen – twee derde van de Deltavariant sterfgevallen in het Verenigd Koninkrijk zijn bij de gevaccineerden, schrijft Principia-scientific.com.

Om specifiek te zijn:

Van 1 februari tot 2 augustus registreerde het VK 742 Deltavariant sterfgevallen (ja, de gevreesde Delta heeft niet zo veel levens gekost).

Van de 742 sterfgevallen waren er 402 volledig gevaccineerd. 79 hadden één prik gekregen. Slechts 253 waren ongevaccineerd.

Het rapport is hier.

Maar dit is de cruciale pagina. Kijk naar de onderste regel.

Klik voor groot

Nogmaals, 402 sterfgevallen op 47.008 gevallen bij gevaccineerden; 253 sterfgevallen op 151.054 gevallen bij ongevaccineerden.

Als je covid krijgt nadat je gevaccineerd bent, heb je volgens deze gegevens veel meer kans om te sterven dan wanneer je niet gevaccineerd bent!

Uiteraard moet er rekening mee worden gehouden dat meer ouderen worden gevaccineerd, maar dit is niet genoeg om de conclusie te wijzigen: dit vaccin is lang niet zo effectief als wordt beweerd.

En met al zijn onbekende langetermijneffecten, en een veel hoger aantal meldingen van bijwerkingen dan alle andere vaccins samen, is een volledige herijking van het wereldwijde beleid de enige morele optie.

In het rapport wordt ook een andere belangrijke conclusie getrokken:

  • PCR cycle treshold (ct)-waarden van routinematig uitgevoerde tests in Engeland tonen aan dat Ct-waarden en bij gevolgtrekking viruslast gelijk zijn tussen personen die niet zijn gevaccineerd en gevaccineerden.

Met andere woorden, je laten vaccineren om anderen te beschermen is niet waar!

Dit is GEEN vaccin dat ziektes als polio of hepatitis stopt met behulp van levend virus. Dit is alleen voor jou. Wat betekent, zoals deskundigen als Martin Kulldorff, biostatisticus, epidemioloog en professor in de geneeskunde aan de Harvard Medical School, en Jay Bhattacharya, professor in de geneeskunde aan de Stanford University en onderzoeksmedewerker aan het National Bureau of Economic Research, al lang hebben gezegd, dat het nul zin heeft om de jonge en gezonde mensen te vaccineren.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: