#ParentRising: Nationale “Walk-Out” Week om te protesteren tegen Vaccin, Masker Mandaten begint op 13 september

#parentrising:-nationale-“walk-out”-week-om-te-protesteren-tegen-vaccin,-masker-mandaten-begint-op-13-september

31-08-21 08: 09: 00,

Tijdens het evenement, dat een week duurt en begint op 13 september, zullen ouders en opvoeders in de hele VS deelnemen aan vreedzame niet-nalevingsactiviteiten om regeringsfunctionarissen eraan te herinneren dat individuen het laatste woord moeten hebben als het op hun gezondheid aankomt.

The Defender ondervindt censuur op veel sociale kanalen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het nieuws dat ertoe doet door u te abonneren op ons topnieuws van de dag. Het is gratis.

Een landelijke Walk-Out Week om te protesteren tegen vaccin en masker mandaten zal beginnen in september 13.

Ouders en opvoeders in de hele VS zullen deelnemen aan de gecoördineerde week-lange evenement gericht op vreedzame non-compliance, om overheidsfunctionarissen eraan te herinneren dat individuen het laatste woord moeten hebben als het gaat om hun gezondheid.

Deelnemers aan de Walk-Out Week worden aangespoord om hun kinderen thuis te houden van school en zich te organiseren met gelijkgestemde ouders om op te dagen bij lokale scholen en onderwijsdepartementen in de staat in vreedzaam protest.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: