Politici hebben het recht niet om “vaccinatiepaspoorten” te eisen wanneer de vaccins zelf vol risico’s zitten

politici-hebben-het-recht-niet-om-“vaccinatiepaspoorten”-te-eisen-wanneer-de-vaccins-zelf-vol-risico’s-zitten

31-08-21 05: 55: 00,

We moeten beslissen of we ons neerleggen bij een leven lang onvolmaakte vaccinatie of dat we de rest van ons leven een soort sociale paria blijven, schrijft Robert Bridge.

Als het mogelijk zou zijn om met absolute wetenschappelijke autoriteit te zeggen dat vaccinatie de beste manier is voor de planeet om te ontsnappen aan de doodsgreep van Covid-19, dan zou het aannemelijk kunnen lijken – zij het nog steeds zeer controversieel – dat regeringen een bewijs van het “merkteken” eisen voor deelname aan de wereldeconomie. Tot dusver is er echter niets dat erop wijst dat er geen doeltreffender en betrouwbaarder middelen zijn om vooruit te komen.

De niet aflatende drang naar vaccinatiepaspoorten door opportunistische autoritairen over de hele wereld kreeg deze week een veeg uit de pan toen Israëlische onderzoekers ontdekten wat velen al die tijd al vermoedden: Natuurlijke immuniteit verworven door infectie, in tegenstelling tot vaccinatie, biedt de beste verdediging tegen Covid-19 en zijn schijnbaar eindeloze reeks van Grieks-gecodeerde varianten.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: