Roemenië stopt met de invoer van vaccins, sluit vaccinatiecentra, brengt vaccinvoorraden over naar Denemarken, Vietnam, Ierland, Zuid-Korea, enz.

roemenie-stopt-met-de-invoer-van-vaccins,-sluit-vaccinatiecentra,-brengt-vaccinvoorraden-over-naar-denemarken,-vietnam,-ierland,-zuid-korea,-enz.

31-08-21 01: 43: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze homepage te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Roemenië sluit 117 Covid-vaccinatiecentra – 7 juli, Associated Press:

De dalende vraag naar vaccinaties tegen het coronavirus in Roemenië heeft de autoriteiten ertoe gebracht 117 vaccinatiecentra te sluiten en het schema in 371 andere te beperken, zeiden gezondheidsambtenaren dinsdag.

“In de afgelopen week hebben we de efficiëntie van de vaste vaccinatiecentra opnieuw geëvalueerd. Ongeveer 80% van de vaste vaccinatiecentra vaccineert minder dan 25% van de vaccinatiecapaciteit die aan elke stroom is toegewezen,” zei Valeriu Gheorghita, hoofd van de nationale vaccinatiecommissie, dinsdag op een persconferentie.

Roemenië stopt met de invoer van de meeste Covid-19 vaccins omdat mensen de prikken mijden – The Irish Times,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: