Vaccin Paspoorten: Uw ticket naar een nieuw sociaal controlesysteem?

vaccin-paspoorten:-uw-ticket-naar-een-nieuw-sociaal-controlesysteem?

31-08-21 07: 45: 00,

De Defender ondervindt censuur op veel sociale kanalen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het nieuws dat ertoe doet door u te abonneren op ons topnieuws van de dag. Het is gratis.

Story at-a-glance:

  • Illinois heeft Vax Verify gelanceerd, een online COVID portaal voor jab-verificatie voor inwoners. Iedereen die ouder is dan 18 kan het portaal gebruiken om zijn of haar prikgegevens te controleren en te downloaden voor evenementen en bedrijven die dat vereisen.
  • De verificatie van de identiteit op het Vax Verify-portaal gebeurt aan de hand van een eenmalig verificatieproces via het bedrijf Experian dat financiële kredietgegevens bijhoudt – een besluit dat doet vermoeden dat het vaccinpaspoort in de toekomst aan financiële informatie zal worden gekoppeld.
  • Eind juli kondigde Thales een digitale biometrische ID-portemonnee aan, ontworpen om u te helpen “toegang te krijgen tot overheidsdiensten vanaf elke locatie” Thales geeft toe dat vaccinatiepaspoorten “zullen fungeren als een voorloper van de uitrol van mobiele digitale ID’s.”
  • Het plan is om zoveel mogelijk persoonlijke informatie te verzamelen en samen te voegen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: