Verklaring over de niet-naleving van de verplichte vaccinatie aan de Canadese universiteiten

verklaring-over-de-niet-naleving-van-de-verplichte-vaccinatie-aan-de-canadese-universiteiten

31-08-21 05: 40: 00,

Verklaring over de niet-naleving van de verplichte vaccinatie aan de Canadese universiteiten

Eerst was het niet eens een universiteit, het was het Seneca College. Toen was het de Universiteit van Ottawa. Dan Carleton University, de University of Western Ontario en de University of Toronto. Nu zijn het bijna alle universiteiten in New Brunswick en Nova Scotia. Ook de rechtenfaculteit van McGill eist dit, vermoedelijk om de universiteit te behoeden voor dure rechtszaken (een impliciet dreigement dat er vreemd genoeg van uitgaat dat slechts één partij in een debat voor de rechter kan procederen). Als dit eerst in de Verenigde Staten gebeurt, zal het vrijwel onmiddellijk in Canada worden gekopieerd en in het beleid worden opgenomen. Het komt overal: verplichte vaccinatie voor alle faculteiten, personeel en studenten.

Als hoogleraar in Canada is het mijn plicht om alle faculteiten aan te moedigen zich te verenigen in hun verzet tegen dergelijke maatregelen.

Verplichte vaccinaties worden zogenaamd verplicht gesteld om “volksgezondheidsredenen”.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: