Waar zijn alle bloemen naartoe?

waar-zijn-alle-bloemen-naartoe?

31-08-21 12: 57: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het vervolgkeuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

In 1626, “The New Atlantis: an unfinished work,” geschreven door Sir Francis Bacon, werd postuum gepubliceerd. Het beschreef een utopisch land van “edelmoedigheid en verlichting, waardigheid en pracht, vroomheid en publieke geest” met burgers van “hoog moreel karakter en eerlijkheid” Men gelooft dat Het Nieuwe Atlantis de kiem legde voor de transformatie van een continentale wildernis in een democratische republiek die de Verenigde Staten werd.

Spoel vierhonderd jaar vooruit en diezelfde natie is vandaag nauwelijks herkenbaar nu het Amerikaanse Rijk uiteenvalt onder het gewicht van de ene onpeilbare crisis na de andere. Ooit een land waarvan de oorsprong het resultaat was van goddelijke voorzienigheid,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: