Waarom financiert de Gates Foundation de Britse toezichthouder voor geneesmiddelen?

waarom-financiert-de-gates-foundation-de-britse-toezichthouder-voor-geneesmiddelen?

31-08-21 05: 43: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina (Desktopversie) te activeren.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Op augustus 13 heeft de Britse regering een antwoord gepubliceerd op een verzoek om vrijheid van informatie met betrekking tot de Medicine and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA) – het Britse equivalent van de FDA. In antwoord op deze vraag werd gevraagd of het bureau al dan niet financiële steun had ontvangen van de Bill and Melinda Gates Foundation. Het antwoord was ja:

Wij ontvangen inderdaad financiering van de Bill and Melinda Gates Foundation en van andere bronnen buiten de regering, zoals de WHO. Deze financiering ondersteunt voornamelijk het werk om regelgevingssystemen in andere landen te versterken…

De huidige omvang van de subsidie van de Gates Foundation bedraagt ongeveer 3 miljoen dollar.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: