Waarom niemand u kan dwingen om Pfizer’s nieuwe “goedgekeurde” Comirnaty vaccin te nemen

waarom-niemand-u-kan-dwingen-om-pfizer’s-nieuwe-“goedgekeurde”-comirnaty-vaccin-te-nemen

31-08-21 10: 29: 00,

childrenshealthdefense.org: Toen de FDA aankondigde dat het Comirnaty COVID-vaccin van Pfizer volledig was goedgekeurd, voorspelden de media een lawine van voorschriften – maar in het informatieblad van de FDA over het vaccin staat dat “het uw keuze is om het vaccin wel of niet te krijgen.”

Op 23. In augustus heeft de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) goedkeuring (ook wel licentie genoemd) verleend voor het Comirnaty COVID-vaccin van Pfizer.

De FDA-documenten in verband met de goedkeuring van het vaccin zijn even moeilijk te begrijpen als de nieuwe merknaam uit te spreken is.

Volgens de FDA is het Comirnaty-vaccin van Pfizer nu goedgekeurd, maar blijven aanzienlijke hoeveelheden van het vaccin onder de Emergency Use Authorisation (EUA) vallen.

Bovendien werd de goedkeuring van het Comirnaty-vaccin beperkt tot volwassenen ouder dan 16 jaar die de eerste twee doses krijgen.

Vaccinatie met het Pfizer-BioNTech EUA-vaccin of het Comirnaty-vaccin in de leeftijdsgroep 12 tot 15 of toediening van een derde boosterdosis van een van beide vaccins wordt nog steeds beschouwd als een niet-toegestane toepassing – deze toepassingen blijven echter toegestaan onder de EUA.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: