Wanneer ZDF feiten controle propaganda blijkt te zijn

wanneer-zdf-feiten-controle-propaganda-blijkt-te-zijn

31-08-21 04: 07: 00,

Fact checkers zijn tegenwoordig erg in de mode. Het mooie van feiten is dat je ze kunt controleren. Vooral wanneer het gaat om “fact-checkers” van een jaar geleden, zoals een voorbeeld van ZDF levendig aantoont.

Diversiteit van mening en kritische journalistiek zijn vandaag niet langer gewild in het Westen. In plaats daarvan maken steeds meer mainstream media gebruik van zogenaamde “fact checkers” om de mensen te vertellen wat ze moeten denken. Dit heeft al tot vele stilistische bloeiingen geleid en ik wil hier een bijzonder mooie laten zien.

Een kleine tijdreis

Om te begrijpen waar het hier om gaat, moeten we iets moeilijks doen. Laten we proberen terug te gaan naar mei 2020. Dit is moeilijk omdat wij – of wij het nu leuk vinden of niet – gewend zijn geraakt aan het “nieuwe normaal”. Maar stel je voor: In mei 2020 telden de vrijheden in het Westen nog voor iets en wat vandaag realiteit is, was toen voor iedereen zo ongeloofwaardig,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: