We stevenen af op een opstand

we-stevenen-af-op-een-opstand

31-08-21 06:00:00,

Op dit moment zijn de criminele groeperingen die regeringen zoals in het VK hebben gekaapt doodsbang. Het aantal doden en gewonden door het vaccin neemt enorm toe. Volgens sommige schattingen zijn er wereldwijd al twee miljoen vaccindoden, schrijft Weaver.

Wat de werkelijke huidige cijfers ook zijn, zelfs de cijfers die de regering wil toegeven zijn schokkend en dit is nog maar het begin. Ze zullen nog veel erger worden.

De werkelijke schade aan mensen zal in de komende jaren pas echt zichtbaar worden.

Men kan verwachten dat de regering elke truc uit het boek zal gebruiken om de vernietigende cijfers te verbergen of te verdoezelen, maar naarmate de tijd verstrijkt zal het moeilijker en moeilijker worden om de waarheid te verbergen, namelijk dat zij via de boobytrap pseudo-vaccins heeft gezorgd voor de verwonding en dood van miljoenen van haar eigen mensen.

Vandaar de bijna paniek waarmee men wanhopig het vaccin-programma probeert door te drukken om te proberen iedereen gevaccineerd en uitgeschakeld te krijgen – te moe of ziek (of dood) om zich te verzetten – voordat de sh*t hits the fan, wat het zeker zal doen als de nacht volgt op de dag.

Iedereen zou nu inmiddels gevaccineerd moeten zijn, maar dat zijn ze niet. Het “Globalist Eugenetici” Vaccin-Progrom is vastgelopen met waarschijnlijk minder dan de helft (overdreven cijfers van de overheid) van de volwassen burgerij gevaccineerd en hoe meer de overheid pusht, chanteert, dreigt en intimideert om iedereen gevaccineerd te krijgen, hoe meer de burgerij zich verzet.

Verzet wordt veroorzaakt door vijf gecombineerde factoren:

1. De kat is uit de zak met betrekking tot vaccinletsels en sterfgevallen. Ze kan nooit meer terug in de zak gestopt worden. De waarheid over de verwondingen en sterfgevallen is nu bekend en zal overal doordringen.

2. De druk is te groot en te zwaar om zinvol te zijn gezien de relatief milde aard en het lage sterftecijfer van het vermeende virus waartegen de gevaccineerde mensen beschermd zouden moeten zijn. Deze tegenstrijdigheid schreeuwt bijbedoelingen uit en veel mensen zien dat. Veel te veel voor het welbehagen van de overheid.

3. Het wordt duidelijk dat de vaccins niet werken in termen van het voorkomen van infectie of het verspreiden van infectie en dus heeft de drang om ze toe te dienen geen zin (zie 2 hierboven) vooral omdat er verschillende veilige remedies bestaan.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: