WHO publiceert handleiding voor invoering digitale vaccincertificaten, betaald door Gates & Rockefeller

who-publiceert-handleiding-voor-invoering-digitale-vaccincertificaten,-betaald-door-gates-&-rockefeller

31-08-21 11:00:00,

Homepagina » Buitenland » WHO publiceert handleiding voor invoering digitale vaccincertificaten, betaald door Gates & Rockefeller

in Buitenland 31 augustus 2021 13:00

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft een richtsnoerdocument uitgebracht voor landen en partners over de invoering van digitale vaccincertificaten. Het draagt de titel ‘Digital Documentation of COVID-19 Certificates: Vaccination Status’ en is gefinancierd door onder andere de Bill & Melinda Gates Foundation en de Rockefeller Foundation, maar ook de overheid van Estland en de Staat Koeweit.

Het WHO-document gaat over de technische benodigdheden voor het ontwikkelen van digitale informatiesystemen met behulp waarvan ‘digitale certificaten voor de vaccinatiestatus kunnen worden verstrekt’. Ook staat in het document hoe dergelijke systemen kunnen worden geïmplementeerd.

Het wordt echt allemaal precies zo uitgerold als wij voorspelden

Henrik Palmgren van Red Ice TV wijst erop dat het gaat om een op blockchain gebaseerd systeem. “Dit zal worden gebruikt om in elk land een vaccinpaspoort te implementeren,” zegt hij erbij.

“Het wordt echt allemaal precies zo uitgerold als wij voorspelden. Je kunt er de klok op gelijk zetten. En nog altijd zijn er zoveel mensen die het niet zien, die ons afdoen als ‘complotgekkies’ en die meehelpen met het doen ontstaan van deze afschuwelijke Brave New World,” verzucht FVD-leider Thierry Baudet.

NEW – WHO has published a “guidance document” for countries and implementing partners on the introduction of digital vaccine certificates,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: