WHO publiceert richtlijnen voor digitale vaccinatiecertificaten + meer

who-publiceert-richtlijnen-voor-digitale-vaccinatiecertificaten-+-meer

31-08-21 06: 37: 00,

The Defender’s Big Brother NewsWatch brengt u de laatste headlines met betrekking tot het machtsmisbruik van regeringen, inclusief aanvallen op de democratie, burgerlijke vrijheden en het gebruik van massasurveillance.

The Defender heeft te maken met censuur op veel sociale kanalen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het nieuws dat ertoe doet door u te abonneren op ons topnieuws van de dag. Het is gratis.

Hier is hoe een wereldwijd COVID-19 vaccinpaspoort eruit zou kunnen zien – en hoe het gebruikt zou worden

Business Tech meldde:

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft een leidraad gepubliceerd over de invoering van een digitaal COVID-19 vaccinatiecertificaat – bekend als een Digital Documentation of COVID-19 Certificates: Vaccinatiestatus (DDCC:VS).

Een digitaal vaccinatiecertificaat – dat de huidige vaccinatiestatus van een persoon documenteert ter bescherming tegen COVID-19 – kan worden gebruikt voor de continuïteit van de zorg of als bewijs van vaccinatie voor andere doeleinden dan de gezondheidszorg,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: