Worden vaxbewusten zo geframed? Zwitserland waarschuwt voor aanslagen op prikcentra

worden-vaxbewusten-zo-geframed?-zwitserland-waarschuwt-voor-aanslagen-op-prikcentra

31-08-21 12:33:33,

Onder de toekomstige slogan: ‘De Spuit – of eruit!’ (eerst uit de samenleving, daarna uit het leven?).

—————————————————————————————————————————————–

Amerikaanse ministerie van Defensie sluit snelweg 21 uur lang helemaal af na eenzijdig ongeluk met vrachtwagen die ‘vaccins’ vervoerde – waarom? – ‘Wat doen weggelekte injecties met de natuur, planten, dieren en het water?’ – Democraten gaan met nieuwe wet vaxbewusten op één lijn zetten met terroristen

—————————————————————————————————————————————–

De Zwitserse autoriteiten waarschuwen dat niet nader genoemde ‘militante groepen’ aanslagen zouden kunnen plegen op zowel prikcentra als de productie- en distributie systemen van ‘vaccins’. Dit lijkt op een doorzichtige poging om vaxbewusten – dat zijn mensen die specifiek geen Covid-19 injecties of helemaal geen vaccinaties willen – met behulp van dodelijke false-flag aanslagen te framen, zodat het argeloze publiek rijp gemaakt wordt voor het steunen en eisen van keiharde maatregelen zoals nog meer discriminerende uitsluiting en dehumanisering, leidend tot het permanent verwijderen van de ‘foute’ mensen uit de samenleving.

De Straits Times baseert zich op een rapport van NZZ am Sonttag. In Zwitserland worden de Covid-19 injecties gecoördineerd en verspreid door het leger. De doses zijn op geheime locaties opgeslagen.

Minister van Gezondheid Alain Berset zei onlangs dat de kantons veel meer mobiele vaccinatieteams moeten inzetten. Het aantal inentingen moet volgens hem omhoog, omdat er anders opnieuw reisbeperkingen en verplichte quarantaine voor reizigers zouden kunnen worden ingevoerd. In Zwitserland zijn tot nu toe 9,51 miljoen injecties gezet, genoeg voor 55,6% van de bevolking. Het is een van de laagste percentages in West Europa.

(In Europa wordt in Roemenië en Bulgarije tot nu toe het minst geïnjecteerd. Deze landen hebben niet geheel toevallig ook de laagste (veronderstelde) Covid-19 gevallen… (3))

Worden vaxbewusten als ‘terroristen’ geframed?

Isabelle Graber, woordvoerder van de federale inlichtingendienst, waarschuwt nu dat ‘aanvallen op (vaccinatie) doelwitten zowel grote menigten kan raken, als ook intense media aandacht kan krijgen’ (1). Het was een nauwelijks verhulde aankondiging dat dit vermoedelijk zo gepland wordt, overduidelijk om de angst bij het volk verder op te voeren en de vaxbewusten te framen, zodat die door zowel politiek, media als het volk op één lijn worden gezet met terroristen.

Ministerie van Defensie VS grijpt in na ongeluk met truck met ‘vaccins’

Aan de andere kant van de oceaan is er deze week een mogelijk gerelateerd incident geweest.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: