Wreed en schokkend – Agenten in Londen gebruiken aanvalshonden tegen betogers die tegen vaccinpaspoorten zijn

wreed-en-schokkend-–-agenten-in-londen-gebruiken-aanvalshonden-tegen-betogers-die-tegen-vaccinpaspoorten-zijn

31-08-21 07:30:00, Het wordt eng buiten. In Nederland zijn we er niet aan gewend dat ons wordt verteld wat we moeten doen, waar we wel en niet mogen komen, wat we in ons lichaam moeten stoppen om ons vrij te kunnen bewegen.

In feite hebben de meeste westerse beschavingen dezelfde verwachtingen als wij; dat mensen lichamelijke autonomie hebben en dat geen enkele overheidsfunctionaris in staat zou moeten zijn ons te dicteren wat we doen op basis van ons vaccinatieverleden.

Dat is allemaal veranderd in de afgelopen 18 maanden, en omdat de mensen het niet tegenhielden toen het begon, zijn de machtsbeluste beesten die bekend staan als regeringen gegroeid in omvang en kracht en beginnen ze onstopbaar te lijken.

In Londen gebruikt de politie aanvalshonden tegen een groep demonstranten die boos zijn over het gebruik van vaccinatiepaspoorten:

Backup:

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

Officiële gegevens VK: in 6 maanden stierven er meer mensen aan vaccinatie dan aan Covid in 15 maanden

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: