Zwitserse politie schiet meszwaaiende verdachte dood die ‘bad’ op treinplatform

zwitserse-politie-schiet-meszwaaiende-verdachte-dood-die-‘bad’-op-treinplatform

31-08-21 08:06:00, De Zwitserse politie heeft maandag op een treinplatform in Morges een man doodgeschoten die hen met een mes aanviel, bericht 20min.ch.

Het incident vond ’s avonds plaats op een treinstation in de stad Morges. De politie werd gealarmeerd voor een man die zich vreemd gedroeg en die door meerdere getuigen op een perron “biddend” zou zijn gezien.

Toen agenten de 37-jarige man benaderden, die door 24 Heures wordt omschreven als “verward”, trok hij een mes en bedreigde hij hen, aldus de autoriteiten, meldt Infowars.com.

Op een video die op sociale media is gedeeld, is te zien hoe de verdachte de agenten aanvalt terwijl zij met getrokken dienstwapen afstand nemen. Een politieagent van de regio Morges schoot naar verluidt meerdere keren op de verdachte en hij overleed ter plaatse, ondanks pogingen om medische hulp toe te dienen.

Individu armé abattu hier à 18h par la police suisse à Morges. https://t.co/29AXEigV2o pic.twitter.com/lq1xls8m8f

— Mr___Killuminati (@Mr__Killuminati) August 31, 2021

Backup:

“Alles gebeurde heel snel, maar toen ik het aantal politiewagens, brandweerlieden en sirenes zag, begreep ik al snel dat er iets ernstigs aan de hand was,” vertelt een plaatselijke café-medewerker aan 24 Heures.

De autoriteiten hebben naar verluidt geweigerd commentaar te geven op de omstandigheden die tot de confrontatie hebben geleid, met inbegrip van de vraag of de man al dan niet biddend op het perron was waargenomen.

La police fait feu sur un homme à la gare de Morges https://t.co/WzFSQUB5kr pic.twitter.com/o7WgPrzXrA

— Actualités Suisse (@SuisseSUI) August 30, 2021

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zwitsers worden aangespoord om zich voor te bereiden om in hun eigen land een minderheid te worden

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: